VRAAG JE JAARLIJKS MAGAZINE ‘ESPRIT HAUTS DE FRANCE’ AAN EN TANK WAT POSITIEVE ENERGIE BIJ!

Het magazine ‘Esprit Hauts de France’ is veel meer dan een magazine met inspiratie en originele idee├źn voor een weekendje weg dichtbij.

Het is een manier om naar de wereld te kijken, om in het nu te leven, om je enthousiasme en vreugde te tonen en om van je weekends verademende pauzes te maken om te herbronnen. Gepassioneerde en welwillende gastheren en -vrouwen zullen alles op alles zetten om je de meest prachtige herinneringen te bezorgen aan deze ervaring die je deelt als koppel, met je kinderen of met je beste vrienden.

Klaar om er even helemaal tussenuit te zijn? Ontdek dan meteen ons magazine en abonneer ook gratis je vrienden.

ontdek

Mijn bucket list

Een heleboel leuks in het vooruitzicht

Of je nu 20, 30, 40, 50 jaar bent of ouder, ooit heb je vast een lijstje gemaakt met momenten die je nog wilt beleven of plekken die je absoluut nog zou willen bezoeken.
Wist je dat er in Noord-Frankrijk, vlakbij dus, ook heel wat unieke, verrassende en niet te missen ervaringen op je wachten?
Je kunt dus niet enkel genieten van je tijdschrift, je zult vast ook je lijstje alweer kunnen aanvullen...

Mijn persoonlijke bucket list?

Ingevolge artikelen 38 tot 40 uit de wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, gewijzigd door de wet nr. 2004-801 van 6 augustus 2004 inzake gegevensbescherming, bestanden en vrijheden, beschikt u over het recht tot toegang, aanpassing en verwijdering van de door u verstrekte persoonsgegevens. Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact opnemen met ons via contact@hautsdefrancetourisme.com of
CRT Hauts de France - 3 rue Vincent-Auriol - CS 11116 - 80011 Amiens Cedex 1 - Frankrijk