Fort Mahon_Domaine du Val©CRTC Hauts-de-France - Nicolas BryantFort Mahon_Domaine du Val©CRTC Hauts-de-France - Nicolas Bryant
©Fort Mahon, Domaine du Val|CRTC Hauts-de-France - Nicolas Bryant

Contacteer Ons

Wij staan voor je klaar!

Op zoek naar specifieke informatie? Vind je het antwoord op je vraag of zoekopdracht niet op onze website? Ons team staat voor je klaar!

Wij doen er alles aan om je binnen maximaal 48 uur te antwoorden en je alle informatie te bezorgen die nuttig kan zijn!

Aarzel ook niet om de talrijke tips en getuigenissen van onze inwoners te raadplegen op onze site. De inwoners van de Hauts-de-France hebben dit gevoel voor het warm onthalen van mensen en gezelligheid in hun DNA, en ze willen graag unieke en authentieke ervaringen delen met wie hun regio Hauts-de-France bezoekt.

Je kan ook contact opnemen met ons team via Facebook, in een privébericht. Wij zullen je vraag met plezier beantwoorden.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens door ‘Esprit Hauts-de-France’ worden opgeslagen en verwerkt, om aan mijn in dit formulier geformuleerde verzoek te voldoen. Voor meer informatie over het gebruik en de verwerking van gegevens, zie ons privacybeleid.

Wie zijn wij?

De Hauts-de-France is dé regio voor welzijnstoerisme, door zijn combinatie van natuur, cultuur en mensen.

Deze portaalsite werd ontworpen door het Comité Régional du Tourisme et des Congrès van de Hauts-de-France, met de waardevolle hulp van de regio’s die samen de Hauts-de-France vormen: de toeristische diensten en de departementale reserveringsagentschappen van de Somme, de Aisne, de Oise, Pas-de-Calais en Le Nord, evenals de Regio Hauts-de-France.

Met andere woorden… een team van gepassioneerde professionals uit de toeristische sector. Wij hebben de site ontworpen voor ‘op maat gemaakte’ ervaringen, die beantwoorden aan de nieuwe verwachtingen en toeristische beleving van de bezoekers. Wij pleiten voor een zinvollere vorm van toerisme, een vorm die de planeet meer steunt en respecteert, met menselijke waarden als gastvrijheid en vrijgevigheid.

Handelen voor je welzijn, het welzijn van degenen die je vergezellen, het welzijn van de plaatselijke bevolking en van de planeet, is wat telt voor ons.

Tot binnenkort in de Hauts-de-France!

Sluiten