Noord-Frankrijk_Velo_a_Chantilly-VC_(6)-CRT_Hauts-de-France_Vincent_ColinNoord-Frankrijk_Velo_a_Chantilly
©Noord-Frankrijk_Velo_a_Chantilly|CRT Hauts de France - Vincent Colin

Ga voor actie en beweeg!

Kan je je geen weekend of vakantie voorstellen zonder aan sport te doen, of het nu om een zachte of meer dynamische sport gaat? Wandelen, fietsen, hardlopen, tochten maken over de honderden kilometers lange paden, te paard in stap, draf of galop, of ga je voor een ‘swing’ op een van de 42 golfterreinen van de Hauts-de-France? Maak je geen zorgen, er is altijd wel iets om je actief bezig te houden!

Wandelen, fietsen, hardlopen

Met honderden kilometers wandel- en fietspaden, 300 zwarte bergen (onze beroemde slakkenbergen!), 100.000 hectare bos en 200 km kust, is de Hauts-de-France een oase van natuur voor liefhebbers van gezonde lichaamsbeweging. Of je nu een trailrunner bent of een wandelaar die houdt van landschappen, het ontdekken van fauna en flora, of van wandelen in de branding, (her)ontdek de voordelen van het in beweging zijn en deel fijne momenten met je gezin of vrienden. Ontspanning en welzijn gegarandeerd!

Paardrijden

De regio Hauts-de-France is rijk aan bossen, holle wegen in het wallenlandschap en lange stranden. Het is de ideale bestemming om paard te rijden. In stap, draf of galop, het is een moment van verbinding tussen ruiter, paard en landschap. Het goede nieuws is dat een klein paard dat hier geboren is – de Henson – dit geluk zelfs voor niet-ruiters toegankelijk maakt. In de Baie de Somme (zijn geboorteplaats) en elders. Focus op Chantilly.

Onze sportieve bezoeken

Sluiten