Noord-Frankrijk_Plailly_Parc AstérixNoord-Frankrijk_Plailly_Parc Astérix © CRTC Hauts-de-France - Nicolas Bryant
©Noord-Frankrijk_Plailly, Parc Astérix |Hauts-de-France Tourisme - Nicolas Bryant

Met de kinderen

“Beste familie, wij houden van jullie in de Hauts de France”! De jongste regio van Frankrijk heeft vele pijlen op zijn boog om de geesten en lichamen van uw tribe te verrijken en te vermaken. Het is dus alleen maar kiezen uit een breed scala van activiteiten, op basis van uw inspiratie, zacht, tonisch of fun. Het belangrijkste is, samen goede herinneringen te maken en deze geprivilegieerde en onvergelijkbare momenten te koesteren.

Samen plezier maken

Van de verkwikkende escapade op brede stranden tot de spannende rit op de rug van een draak met uitzicht op zee. Het buitenleven in een bos op een apenbrug aan de top van de bomen of op een boerderij met de dieren, hemels en met uw hoofd tussen de sterren en ook… Asterix in godsnaam! Voor peuters tot tieners, deze regio heeft duizend en één manieren om hun zoete momenten, sportieve uitdagingen, lachsalvo’s en lievelingsdromen te beloven.

Leren in spelmodus

Leren terwijl je je amuseert, kinderen zijn er gek op en ouders ook! Want zoals je weet, leren we bij op elke leeftijd. Dus neem uw nieuwsgierige kleintjes mee -zelfs baby’s hebben hun eigen ingang- naar het Louvre-Lens museum, het gigantische aquarium van Nausicaa, het vogelspotten in het Parc du Marquenterre of het Château de Condé. Geniet van deze edutainment-bezoeken door samen met hen te groeien en al dat nieuwe te delen.

Bezoekjes voor het hele gezin

Sluiten