Noord-Frankrijk_Amiens _ Festival Art Villes et Paysage Hauts-de-France TourismeNoord-Frankrijk_Amiens _ Festival Art Villes et Paysage
©Noord-Frankrijk_Amiens _ Festival Art Villes et Paysage |Hauts-de-France Tourisme / Teddy Henin

Goed zijn voor jezelf, anderen en de planeet

In onze westerse samenlevingen hebben wij zeer lang geleefd met een scheiding tussen geest en lichaam, dikwijls ten voordele van het intellect, dat de voorkeur genoot in onze samenleving die door de Verlichting werd geleid. Vervolgens werden onze levenswijzen en gedachten beïnvloed door het Oosten met alternatieve praktijken die alles verzoenen, op zoek naar een evenwichtige bron van welzijn. Deskundige beoefenaars helpen ons in dit proces om de spanningen van het dagelijks leven los te laten. Leren ademen, opnieuw leren focussen… Verlies je tijdens een verblijf bij ons op magische plaatsen en vind weer energie! Tientallen voorstellen aangepast aan jouw wensen in de regio Hauts-de-France, dé bestemming voor je welzijn!

Ademen

“De ademhaling is de beweging waarin de mens zichzelf lost en weer terugvindt. Als de ademhaling niet oké is, is de hele mens niet oké, niet alleen zijn lichaam”, stelt Karlfried Graf Dürckheim. Waarom probeer je sofrologie niet eens uit in een adembenemende natuurlijke omgeving, of sylvotherapie, een moeilijk woord voor boomtherapie, in de prachtige bossen van de Hauts-de-France?

Heroriënteren

Gebrek aan zelfvertrouwen, overweldigd door de eisen van het dagelijks leven, in paniek door je groeiende ‘to-do lijst’, het gevoel dat je de controle kwijt bent, het gevoel dat je voortdurend verstrooid bent? Het is tijd om je even te heroriënteren om weer vol vertrouwen verder te gaan! Laat je lichaam spreken! Drie verschillende en beproefde methoden zullen je helpen om het gevoel dat je de situatie niet meer aankan, te overwinnen: yoga, Equicoaching en onderdompeling in stilte. Leer hoe je weer contact met jezelf kunt maken voor een duurzaam gevoel van welzijn!

Laat je in de watten leggen

Wat is er aangenamer na een drukke week, wanneer de tijd ons lijkt te ontglippen, wanneer we niet meer weten wat we eerst moeten doen in de onophoudelijke stroom van dagelijkse moetjes, dan wat tijd voor onszelf te nemen! Het genot is op zijn hoogtepunt wanneer je je laat verwennen op idyllische plaatsen, of het nu tijdens een weekend op hotel is of in een uitzonderlijke hammam. Je kan alles volledig loslaten!

Bezoek onze wellnessfaciliteiten en herbron

Sluiten