Magazine NL_couvertureMagazine NL_couverture
©Magazine NL_couverture

Abonneren op het jaarlijks tijdschrift Esprit Hauts-de-France

Esprit Hauts-de-France, het tijdschrift vol ideeën om je batterijen op te laden zonder de planeet over te steken.

 

Rechtstreeks bij je brievenbus !

 

58 pagina’s vol met inspiraties en ontdekkingen niet ver van huis, voor met z’n tweeën, met de familie of met vrienden. Er even lekker tussen uit !
Met een praktisch adresboekje en weekend ideeën om je goede voornemens waar te maken : heerlijk voor jezelf zorgen !

Schrijf je gratis in !

Vul het formulier in en ontvang het tijdschrift binnen enkele weken thuis.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens door “Esprit Hauts de France” worden opgeslagen en verwerkt worden met het oog op de toezending per post van haar jaarlijkse tijdschrift. Het in het formulier verzamelde e-mailadres wordt alleen gebruikt om eventuele tevredenheidsonderzoeken te versturen.

Door het vakje “Ik wil mij abonneren op de nieuwsbrief van Esprit Hauts-de-France” aan te vinken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens door “Esprit Hauts-de-France” worden opgeslagen en verwerkt worden om mij de nieuwsbrief van Esprit Hauts-de-France toe te sturen.

Voor meer informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens verwijzen wij je naar onze privacybeleid.

Sluiten