Noordfrankrijk_Cayeux-sur-Mer_Cabanes de plage © Hauts-de-France Tourisme_Stephane BouillandNoordfrankrijk_Cayeux-sur-Mer_Cabanes de plage © Hauts-de-France Tourisme_Stephane Bouilland
©Noordfrankrijk, Cayeux-sur-Mer, cabanes de plage|Hauts-de-France Tourisme / Stéphane BOUILLAND

Ontdek de speciale gids voor gezinnen

26 pagina’s met ideeën om samen te beleven en van elkaar te genieten.

Een cocon waarin we het gevoel hebben dat we bestaan, de grond waarop we groeien… In de Franse literatuur wordt het gezin als het beste toevluchtsoord genoemd! Het belangrijkste is die band, maar hoe kunnen we die band versterken en plezier hebben samen te zijn?

Of je nu een baby, tieners of een groep kinderen van 5 tot 12 jaar hebt, hoe maak je van het volgende gezinsuitstapje een succes zodat die band zo fijn en sterk aanvoelt?

Met dit doel in gedachten hebben we deze gids samengesteld vol ideeën : van de rustigste tot de verkwikkende ideeën maar vooral dichtbij huis en gemakkelijk bereikbaar.

Cultuur opdoen, er even tussenuit zijn, genieten van spannende ervaringen en die band versterken… Ontdek in onze speciale gids de routes die je in de Hauts-de-France kunt volgen!

Door dit formulier in te vullen, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door “Hauts-de-France Toerisme” om mij de bovengenoemde gids toe te sturen. Het e-mailadres dat in het formulier wordt verzameld, wordt alleen gebruikt voor het versturen van eventuele klanten survey. Door het vakje “Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Hauts-de-France Toerisme” aan te vinken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door Hauts-de-France Toerisme om mij nieuwsbrieven toe te sturen. Voor meer informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens, raadpleeg ons privacy beleid.

Sluiten