Noord-Frankrijk, Baie de SommeNoord-Frankrijk, Baie de Somme
©Noord-Frankrijk, Baie de Somme|CRTC Hauts-de-France - Benoit Bremer

Download de gids: “Amiens en de Baai van de Somme : waar de natuur het levensgenot ontmoet”

 

Ben je op zoek naar ontsnapping en ontdekkingen? Amiens en de Baai van de Somme een perfecte balans tussen de rust van de ongerepte natuur en de levendige charme van het stadsleven. Deze bestemming belooft je een authentieke en verkwikkende ervaring, met rustgevende wandelingen, ontspannende momenten op terrasjes en zachte avonturen in contact met een uitzonderlijke natuur.

Tussen land en zee blijken Amiens en de Baai van de Somme het ideale speelterrein te zijn voor geliefden die op zoek zijn naar eenvoudige en authentieke ervaringen. Welkom in een ongerepte omgeving waar de magie bij elke stap werkt, waar de Franse levenskunst volledig tot zijn recht komt in contact met een inspirerende natuur.

In deze gids vindt je een selectie van activiteiten, accommodaties en goede adressen voor een authentieke lokale ervaring tussen natuur, cultuur en gastronomie.

Door dit formulier in te vullen, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door “Hauts-de-France Toerisme” om mij de bovengenoemde gids toe te sturen. Het e-mailadres dat in het formulier wordt verzameld, wordt alleen gebruikt voor het versturen van eventuele klanten survey. Door het vakje “Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Hauts-de-France Toerisme” aan te vinken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door Hauts-de-France Toerisme om mij nieuwsbrieven toe te sturen. Voor meer informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens, raadpleeg ons privacy beleid.

Sluiten