Saint Valery Sur Somme La Chapelle Des Marins -Hauts De France Tourisme Nicolas BryantSaint Valery Sur Somme La Chapelle Des Marins -Hauts De France Tourisme Nicolas Bryant
©Saint Valery Sur Somme La Chapelle Des Marins|Hauts De France Tourisme - Nicolas Bryant

Download de gids: “Met de fiets van Parijs naar Amiens”

 

Een verblijf van 6 dagen om het Franse erfgoed van Hauts-de-France te ontdekken, tussen Parijs en Amiens, via de baai van de Somme.

Stap op de fiets en ga op avontuur in de weelderige landschappen van de Oise en de Somme. Tijdens deze 6-daagse reis nemen we je mee om een ​​gebied met meerdere facetten te ontdekken: kastelen, flamboyante gotische kathedralen, schilderstuinen en een bewaard gebleven kustlijn. 😊

Gepassioneerd door fietsen, natuurliefhebbers of een liefhebber van de lokale keuken, dit uitje belooft je onvergetelijke momenten in een sfeer vol charme, in het hart van de Franse cultuur.

In onze downloadbare reisgids vindt je het gedetailleerde programma van jouw verblijf, inclusief onze favorieten, praktische informatie en de highlights van de bestemming.

 

Door dit formulier in te vullen, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door “Hauts-de-France Toerisme” om mij de bovengenoemde gids toe te sturen. Het e-mailadres dat in het formulier wordt verzameld, wordt alleen gebruikt voor het versturen van eventuele klanten survey. Door het vakje “Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Hauts-de-France Toerisme” aan te vinken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door Hauts-de-France Toerisme om mij nieuwsbrieven toe te sturen. Voor meer informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens, raadpleeg ons privacy beleid.

Sluiten