Noordfrakrijk_Aisne_Lac De L'Ailette © Hauts-De-France Tourisme_Sebastien JarryNoordfrakrijk_Aisne_Lac De L'Ailette
©Noordfrakrijk, Aisne, Lac de l'Ailette |Hauts-de-France Tourisme - Sebastien Jarry

De reisgids downloaden : “Met de kinderen : Avontuur beleven in het hartje van Aisne”

 

Trakteer jezelf en je gezin op een onvergetelijk 4-daags avontuur in het hartje van de Aisne.

Pittoreske landschappen, vorstelijke bossen en tal van water- en sportactiviteiten wachten op jou en je kinderen tijdens je verblijf in Hauts-de-France regio. De middeleeuwse stad Laon en een bezoek aan de immense kathedraal zullen een essentieel onderdeel van je verblijf zijn. Het domein Center Parc de l’Ailette zal jullie met open armen ontvangen in één van zijn prachtige Canadese cottages. Ontdekkingen en authentieke familiemomenten staan op het programma!

Een gedetailleerd programma voor je verblijf, met onze favorieten, praktische informatie, cadeau codes en nog veel meer, vind je in onze downloadbare reisgids.

Door dit formulier in te vullen, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door “Hauts-de-France Toerisme” om mij de bovengenoemde gids toe te sturen. Het e-mailadres dat in het formulier wordt verzameld, wordt alleen gebruikt voor het versturen van eventuele klanten survey. Door het vakje “Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Hauts-de-France Toerisme” aan te vinken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door Hauts-de-France Toerisme om mij nieuwsbrieven toe te sturen. Voor meer informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens, raadpleeg ons privacy beleid.

Sluiten