Jeux Olympiques credit YuliiaKa - Freepik.jpgJeux Olympiques credit YuliiaKa - Freepik.jpg
©Jeux Olympiques |Derich_Anrey - YuliiaKa - Freepik.jpg

Download de gids: “Ontdek de Hauts-de-France tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Paris 2024”

 

Deze zomer is Frankrijk trots om de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 te organiseren! Het is een buitengewone gelegenheid om te genieten van sportieve hoogtepunten en om ons prachtige land, met zijn erfgoed en levensstijl, te ontdekken of herontdekken.
Hoewel Parijs het grootste deel van de evenementen zal huisvesten, zullen de Hauts-de-France ook een centrale rol spelen, aangezien Lille enkele basketbal- en handbalwedstrijden zal organiseren in het Stade Pierre Mauroy. Het is een perfecte gelegenheid om de hoofdstad van Vlaanderen te ontdekken en te genieten van onze legendarische feestelijke sfeer.

In deze gids vind je een selectie van steden die ideaal gelegen zijn in de buurt van Parijs en rond Lille. 16 bestemmingen die bereikbaar zijn per trein of met de auto op minder dan 2 uur van de olympische locaties. Deze toegankelijkheid geeft je de gelegenheid om heen en weer te reizen voor de evenementen op de dag zelf en ook te genieten van je verblijf in Frankrijk door charmante bestemmingen te ontdekken, buiten de gebaande paden, voor een authentieke lokale ervaring tussen natuur, cultuur en gastronomie.

Door dit formulier in te vullen, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door “Hauts-de-France Toerisme” om mij de bovengenoemde gids toe te sturen. Het e-mailadres dat in het formulier wordt verzameld, wordt alleen gebruikt voor het versturen van eventuele klanten survey. Door het vakje “Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Hauts-de-France Toerisme” aan te vinken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bewerkt kunnen worden door Hauts-de-France Toerisme om mij nieuwsbrieven toe te sturen. Voor meer informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens, raadpleeg ons privacy beleid.

Sluiten