Noord-Frankrijk_Le Touquet_La Baleine Royale_Location de vélos©CRTC Hauts-de-France - Anne-Sophie FlamentNoord-Frankrijk, Le Touquet_La Baleine Royale_Location de vélos©CRTC Hauts-de-France - Anne-Sophie Flament
©Noord-Frankrijk, Le Touquet, La Baleine Royale, Location de vélos|CRTC Hauts-de-France - Anne-Sophie Flament

Geef betekenis aan je bedrijfsevenementen

De regio Hauts-de-France is een dynamische economische en wetenschappelijke regio met zijn bedrijven, universiteiten, onderzoekscentra en sterke bedrijfspolen, en biedt tegelijkertijd een rijkdom aan erfgoed en cultuur. Hier gaan de organisatoren van evenementen- en congressen verder dan wat nodig is. Ze bieden seminars, congressen en incentives waar men zich welkom voelt en waar uitwisseling centraal staat, om zo banden te scheppen en emoties te delen.

Een netwerk van zakelijke en congresbestemmingen

In de Hauts-de-France vind je 9 belangrijke zakelijke & congresbestemmingen: Amiens, Arras, Chantilly, Dunkerque, Le Touquet-Paris-Plage, Lille, Saint-Omer, Saint-Quentin en Valenciennes.

Een team dat voor je klaarstaat

Sinds enkele jaren werken Clémence, gespecialiseerd in de MICE-sector, en Valérie, gespecialiseerd in de congressector, samen met professionals uit de evenementen- en zakentoerismesector in de regio. Dankzij deze nauwe samenwerking kennen deze twee Business Developers elke speler in de regio Hauts-de-France die jou kan ontvangen voor zakelijke bijeenkomsten en congressen: hotels, congrescentra, evenementenbureaus, traiteurs, unieke residenties en uitzonderlijke plaatsen, dienstverleners, maar ook de specifieke kenmerken van elke zakelijke en congresbestemming in de regio en hun nieuwste innovaties.

Sluiten