Dunkerque_Longe-côte et kitesurf © Opale Longe Cote Ot DunkerqueDunkerque_Longe-côte et kitesurf © Opale Longe Cote Ot Dunkerque
©Dunkerque, longe-côte et kitesurf |Opale Longe Cote - OT Dunkerque

Kitesurfen : HEEL makkelijk toegankelijke sensaties

Kitesurfen, een speciale band tussen een surfplank en een zeil. Een zeer trendy watersport die vele voordelen biedt: het versterkt de spieren van het hele lichaam, is goed voor het evenwicht … en de metershoge sprongen boven de golven zijn zeker goed voor je mentaal en het gevoel van zelfvertrouwen. Overwin jezelf! Klaar voor een sessie die je geest zal verlichten?

Dunkerque_Kitesurf © CRTC Hauts-de-France - Nicolas BryantDunkerque_Kitesurf © CRTC Hauts-de-France - Nicolas Bryant
©Dunkerque, kitesurf |CRTC Hauts-de-France - Nicolas Bryant

Dunkerque, een ideale plek om te kitesurfen

Duinkerken aan de Noordzee, met zijn brede stranden die worden begrensd met villa’s in Art Deco- en Art Nouveau-stijl is één van de must-see plekken voor kitesurfers. Op deze spot van de Vlaamse Duinen kan je een coach ontmoeten : hoe je je tuigage aan het zeil aanpast, hoe je het zeil manoeuvreert en het roer goed in handen houdt. Heel snel ben je weg voor twee uur glijden. Je zelfvertrouwen groeit en je voelt de wind. En door even snel aan de bar te trekken, word je in de lucht getrokken. Sensatie gegarandeerd, vanaf de eerste sessie!

Advies van een inwoner

Laurence BailleulLaurence Bailleul
©Laurence Bailleul
Origineel: wandelen in de branding

 

Wandelen in het weldadige zeewater van de Noordzee… met een aangepaste wetsuit van 12 mm in de zomer en 18 mm in de winter. Een aangename wandeling met (minstens) dertig deelnemers, waarbij je tot aan de borst in het water staat.

Laurence Bailleul, deskundige voor uitstapjes in en rond Dunkerque
section-banner-bottom

Praktische informatie

Sluiten